Novice iz zavodov

Predstavljamo: Dom Danice Vogrinec, Maribor

petek, 17. junij 2011

Mag. Marko Slavič (direktor) o Domu Danice Vogrinec:

''Spoštovani!

Rad imam ljudi v našem Domu. Spoštujem naše modre in še vedno iskrive, včasih celo nagajive stanovalke in stanovalce. Rad imam izjemno in edinstveno ekipo sodelavcev, ki velikokrat zmore več, kot lahko od nje pričakujem.

Zdaj pravzaprav že vem,da sem takrat, ko govorim o Domu, precej krivičen do mogočnih zgradb, ki nam na štirih lokacijah ponujajo varno zavetje. Krivičen zato, ker jih velikokrat zapostavljam in trmasto vztrajam, da smo naš Dom pač in predvsem ljudje, Ljudje z veliko začetnico. Samo zaradi njih in niti ne zaradi velikosti našega Doma, je prav, da pišemo tudi ime našega Doma z veliko začetnico.


To si naš Dom zasluži. To si zasluži spoštovana gospa Danica Vogrinec, ki je postavljala temelje oskrbe starejših v Mariboru, to si zaslužijo prav vsi, kis o za njo vsak po svoje s svojim strokovnim, požrtvovalnim in humanim delom dolga leta razvijali najbolj poznan Dom za starejše v Mariboru. Ponosni smo nanj.

Spoštovane bodoče stanovalke in bodoči stanovalci Doma!

Vsi, ki si želite pokukati za vrata našega Doma, ste vljudno vabljeni na požirek dišeče kave ali toplega čaja, na klepet z našimi stanovalci ter razgovor z zaposlenimi. Vsi se veselimo vašega obiska v Domu Danice Vogrinec Maribor, v domu prijaznih ljudi. ''

Več o Domu Danice Danice Vogrinec najdete na njihovi spletni strani tukaj!

Dogajanje

Dogajanje v Danici 2
 

 

 

V kolikor želite tudi vi tukaj objaviti novico iz vašega zavoda jo posredujte na naš e-naslov podpora@pro-bit.si.