Novice iz zavodov

Predstavljamo: Dom upokojencev Ptuj

četrtek, 21. oktober 2010

Dom upokojencev Ptuj je neprofitni javni socialno varstveni zavod, kjer opravljamo dejavnost socialnega varstva starejših.

Dom je namenjen bivanju in oskrbi starejših oseb iz območja upravne enote Ptuj, Ormoža in okolice. Deluje na dveh lokacijah. Enota na Ptuju je sredi stanovanjske soseske. Lokacija omogoča dobro povezavo z mestom in okolico. V bližini je zdravstveni dom, bolnišnica, vrtec, srednješolski center, cerkev, trgovski center in avtobusna postaja, kar omogoča hiter dostop do storitev, ki jih v domu ne nudimo, večjo možnost medgeneracijskih povezav in povezave z okoljem. Enota Muretinci je na robu vasi ob grajski stavbi v prijetnem podeželskem okolju.

Stanovalcem je omogočeno bivanje v sobah z različnim standardom. Sobe so opremljene, stanovalci pa lahko sobo opremijo tudi po lastni želji. Uporabniki se lahko odločajo med različnimi oblikami koriščenja naših storitev. Tako nudijo stalno in začasno namestitev, namestitev v dnevni center za nekaj ur dnevno ali le obroke hrane v domski jedilnici ali na uporabnikovem domu.


Več na spletni strani Doma upokojencev Ptuj.

 

 

V kolikor želite tudi vi tukaj objaviti novico iz vašega zavoda jo posredujte na naš e-naslov podpora@pro-bit.si.