Novice

Srečanje uporabnikov programske opreme PRO.3 Domovi starejših (Penzion Kračun, Loče)

sreda, 17. februar 2010

Dne 11.2.2010 je podjetje PRO-BIT programska oprema d.o.o. organiziralo Srečanje uporabnikov programske opreme Pro.3 Domovi starejših.

Srečanja se je udeležilo 37 iz različnih domov starejših in drugih socialno- varstvenih zavodov.

Srečanje je potekalo v lepem ambientu Penziona Kračun v Ločah.

V prvem delu je po pozdravnem nagovoru direktorja podjetja PRO-BIT g. Andreja Krambergerja sledila predstavitev zanimivih prispevkov, ki so bili povezani s tematiko PRO-BITovih rešitev za domove starejših in ostalih socialno- varstvenih zavodov.

Udeleženci so spoznali naslednje teme in področja:

  1. Celovite programske rešitve za domove starejših in ostale socialno-varstvene zavode (Ana Kuk, vodja prodaje),
  2. Novosti v letu 2009 in načrti za leto 2010 (Anastazija Cugmas, Svetovalka za Pro.3 Domovi starejših in vodja PC ter Simon Brezovšek, Glavni serviser in podpora strankam)
  3. Centralni sistem poročanja (Irena Skrbinšek, Vodja PC Bilančni kontroling in Direktorske analize),
  4. Vizija razvoja rešitev za domove starejših in ostale oskrbovane osebe (Lovro Repnik, Direktor razvoja).

 

Po zgornjih prispevkih (katerih povzetke soudeleženci dobili tudi naknadno) je Bojan Močnik (Produktni manager) predstavil celotno ekipo sodelavcev, ki posredno in neposredno delujejo na področju programskih rešitev za domove starejših in ostalih socialno-varstvenih zavodov.

Ana Kuk je ob koncu prvega dela srečanja predstavila še nekaj novosti (www.domovi.si, nova vzdrževalna pogodba S4 in priprava seminarja na temo Centralni sistem poročanja) ter vse prisotne povabila na kosilo v pritlični etaži Penziona Kračun.

Ob okusni hrani ter pijači je sledilo prijetno druženje s predstavniki domov za starejše in ostalih socialno- varstvenih zavodih. Izmenjali smo si številne ideje in mnenja ter ob koncu druženja bili enotni, da so takšna srečanja koristna tako za uporabnike kot tudi za razvijalce rešitev.