Novice

Vabljeni na redni sestanek uporabnikov aplikacije PRO.3 Domovi starejših

sreda, 9. november 2011

torek, 22. november 2011, 
 Konferenčna dvorana podjetja SVEA (Zagorje ob Savi) 
 
glavna tema sestanka:
mobilne aplikacije oz. uporaba tabličnih prenosnih računalnikov za osebje v zdravstvu in pomoči na domu


Spoštovani!

Vabimo vas na redni sestanek uporabnikov aplikacije Pro.3 Domovi starejših, ki bo v torek, 22. novembra 2011 ob 9.00 uri.

Leto je hitro naokrog in tokratni sestanek je zadnji v nizu letošnjih rednih sestankov uporabnikov aplikacije Pro.3 Domovi starejših. Tako si bomo 'privoščili' manjšo spremembo in sicer s pomočjo našega tokratnega gostitelja sestanka, DSO Polde Eberle-Jamski iz Izlak.
Podjetje SVEA d.d. iz Zagorja je namreč tokratnemu gostitelju ponovno priskočilo na pomoč in nam za naše srečanje odstopilo dvorano v njihovi upravni stavbi. V prijetnem ambientu njihovih prostorov boste lahko spoznali tega znanega slovenskega proizvajalca kuhinj hkrati pa bomo seveda obdelali naše tokratne aktualne teme.
Kliknite tukaj za lokacijo tokratnega sestanka (SVEA, Cesta 20. Julija 23, Zagorje ob Savi- konferenčna soba v upravni stavbi (2. nadstropje).

Prijava


Sestanek je zaradi aktualne teme tokrat še posebej namenjen vsem direktoricam in direktorjem ter seveda ostalim ključnim uporabnikom aplikacij Pro.3 Domovi starejših (sociala, zdravstvo, obračun).
Glavna tema bodo namreč mobilne aplikacije (mobilno zdravstvo, mobilna pomoč na domu) in on-line storitve v socialnovarstvenih zavodih ter možnost skupinskega financiranja takšnega projekta s pomočjo nepovratnih sredstev.
Seveda bomo na kratko predstavili tudi novosti v aplikaciji Pro.3 Domovi starejših ter obdelali morebitna druga vprašanja oz. vaše predloge.

Dnevni red:
  1. Točka: 08:45 – 09:00 Zbiranje udeležencev rednega sestanka
  2. Točka: 09:00 – 09:30 Uvod
  3. Točka: 09:30 – 10:00 Novosti v zadnjih nadgradnjah aplikacije Pro.3 Domovi starejših
  4. Točka: 10:00 - 11:00 Mobilne aplikacije v Zdravstvu, pri Pomoči na domu, e-storitve
  5. Točka: 11:00 – 11:30 Diskusija, razno, v naprej posredovana vprašanja

Po končanem sestanku si boste lahko ogledali razstavni salon kuhinj SVEA, ki se nahaja v pritličju iste stavbe.
 

Prijava


S strani podjetja PRO-BIT programska oprema se bomo sestanka udeležili:
  • Andrej Kramberger, direktor
  • Bojan Močnik, produktni manager in vodja področja Pro.3 Domovi starejših
  • Anastazija Cugmas, svetovalka za aplikacijo Pro.3 Domovi starejših
  • Andrej Žolger, glavni programer aplikacije Pro.3 Domovi starejših

Vljudno vas prosimo, da nam morebitna vprašanja in predloge za 5. točko dnevnega reda pošljete že vnaprej in sicer najkasneje do petka, 18. novembra 2011 po e-pošti bojan.mocnik@pro-bit.si.

Prosimo, da vašo udeležbo prijavite s klikom na gumb PRIJAVE in izpolnite obrazec za prijavo, tako bomo srečanje še lažje organizirali in pripravili dovolj gradiva za vse udeležence.

 Prijava