Novice

Vabljeni na redni sestanek uporabnikov aplikacije PRO.3 Domovi starejših

ponedeljek, 12. september 2011

ponedeljek, 26. september 2011, 
 Dom Petra Uzarja Tržič 
 
Spoštovani!

Vabimo vas na redni sestanek uporabnikov aplikacije PRO.3 Domovi starejših, ki bo v ponedeljek, 26. septembra 2011 ob 8:30 uri. Tokratni gostitelj je Dom Petra Uzarja Tržič (Ročevnica 58, Tržič).

Kliknite tukaj za lokacijo.

Več informacij o Domu Petra Uzarja Tržič najdete tukaj.

Prijava
 
Sestanek je namenjen vsem direktoricam in direktorjem ter ključnim uporabnikom aplikacij Pro.3 Domovi starejših (sociala, zdravstvo, obračun). Glede na tematiko sestanka se boste seveda sami odločili, kdo se bo udeležil tokratnega sestanka.

Na tokratnem sestanku bomo govorili o novostih, ki smo jih v tem vmesnem obdobju vgradili v aplikacijo (predstavitev verzije 7.3) kot vedno bomo predelali tudi vaše ideje, predloge in vprašanja.

Ponovno bomo predstavili delo s CSP (Centralnim sistemom prošenj) oz. najpogostejše težave, ki jih imate uporabniki v povezavi s tem.
Beseda bo tokrat tekla tudi o predobjavi razpisa Ministrstva za visoko šolstvo, tehnologijo in znanost. Gre namreč za možnost pridobitve nepovratnih sredstev za namene investicij v mobilne rešitve in e-storitve v javnih zavodih. O tem smo vas že obveščali, več informacij v zvezi z predobjavo omenjenega razpisa pa najdete
tukaj.

Prijava
 
Dnevni red:
1. Točka: 08:15 – 08:30 Zbiranje udeležencev rednega sestanka
2. Točka: 08:30 – 08:35 Uvod
3. Točka: 08:35 – 09:10 Novosti v zadnjih nadgradnjah aplikacije Pro.3 Domovi starejših (ver. 7.3)
4. Točka: 09:10 - 09:40 CSP- najpogostejše težave uporabnikov
5. Točka: 09:40 – 10:00 Informacije in diskusija v zvezi z predobjavo razpisa Ministrstva za visoko šolstvo, tehnologijo in znanost (PREDOBJAVA Javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja e-storitev in mobilnih aplikacij za javne in zasebne neprofitne organizacije v letih 2011 do 2013)
6. Točka: 10:00 – 10:15 Obravnava, odgovori in pojasnila na osnovi vaših v naprej posredovanih vprašanj
7. Točka: 10:15 – 10:30 Razno (diskusija, predlogi, ideje, dodatna vprašanja)

S strani podjetja PRO-BIT programska oprema se bomo sestanka udeležili:
• Andrej Kramberger, direktor
• Bojan Močnik, produktni manager in vodja področja Pro.3 Domovi starejših
• Anastazija Cugmas, svetovalka za aplikacijo Pro.3 Domovi starejših
• Matej Šretl, Vodja marketinga

Vljudno vas prosimo, da nam morebitna vprašanja in predloge za 6. točko dnevnega reda pošljete že vnaprej in sicer najkasneje do petka, 16. septembra 2011 po e-pošti bojan.mocnik@pro-bit.si. Tako se bomo na srečanje lahko vsi bolje pripravili in dnevni red obdelali bolj konstruktivno.


Prosimo, da vašo udeležbo prijavite s klikom na gumb PRIJAVE, tako bomo srečanje še lažje organizirali in pripravili dovolj gradiva za vse udeležence. 

Prijava