Novice

Vabljeni na redni sestanek uporabnikov aplikacije PRO.3 Domovi starejših

petek, 27. maj 2011

torek, 07. junij 2011,
Dom Danice Vogrinec (Maribor)

Spoštovani!

Vabimo vas na redni sestanek uporabnikov aplikacije PRO.3 Domovi starejših, ki bo v torek, 07. junija 2011 ob 09.00 uri. Tokratni gostitelj je Dom Danice Vogrinec iz Maribora (Matična enota Pobrežje, Čufarjeva 9, 2000 Maribor).
Kliknite tukaj za lokacijo.

Več informacij o Domu Danice Vogrinec najdete tukaj.

Prijava

Sestanek je namenjen vsem direktoricam in direktorjem ter ključnim uporabnikom aplikacij PRO.3 Domovi starejših (sociala, zdravstvo, obračun). Glede na tematiko sestanka se boste seveda sami odločili, kdo se bo udeležil tokratnega sestanka.

Na tokratnem sestanku bomo govorili o novostih, ki smo jih v tem vmesnem obdobju vgradili v aplikacijo (predstavitev verzije 7.2) kot vedno bomo predelali tudi vaše ideje, predloge in vprašanja.

Še posebej pa se bomo tokrat posvetili pomembnosti varnostnih kopij vaših podatkov*. Predstavili vam bomo našo storitev Pro.Stor, ki omogoča izredno ugodno izdelavo varnostnih kopij s pomočjo najmodernejše tehnologije.

S storitvijo Pro.Stor poteka Izdelava varnostnih kopij avtomatsko vsak dan, dostop do podatkov ima izključno samo registriran uporabnik, povrnitev podatkov v primeru izgube pa je zelo hitra in enostavna.
Skratka, gre za novost, katera:
- nudi zanesljivo storitev izdelave varnostnih kopij,
- je cenovno zelo ugodna in
- ne zahteva finančnih vložkov v nakup tehnične opreme.

Več informacij najdete tudi na www.pro-stor.si .

Prijava

Dnevni red:  
  1. Točka: 08:45 – 09:00 Zbiranje udeležencev rednega sestanka
  2. Točka: 09:00 – 09:10 Uvod
  3. Točka: 09:10 – 09:30 Novosti v zadnjih nadgradnjah aplikacije PRO.3 Domovi starejših (ver. 7.2)
  4. Točka: 09:30 – 10:30 Pomembnost varnostnih kopij ključnih podatkov v socialno- varstvenih zavodih in predstavitev rešitve Pro.Stor
  5. Točka: 10:30 – 10:45 Obravnava, odgovori in pojasnila na osnovi vaših v naprej posredovanih vprašanj
  6. Točka: 10:45 – 11:00 Razno (diskusija, predlogi, ideje, dodatna vprašanja)

S strani podjetja PRO-BIT programska oprema se bomo sestanka udeležili:
  •Andrej Kramberger, direktor
  •Bojan Močnik, produktni manager in vodja oddelka Pro.3 Domovi starejših
  •Anastazija Cugmas, svetovalka za aplikacijo Pro.3 Domovi starejših
  •Boštjan Oblak, Svetovalec za rešitev on-line izdelave varnostnih kopijAndrej Žolger, glavni programer aplikacije Pro.3 Domovi starejših

Vljudno vas prosimo, da nam morebitna vprašanja in predloge za 4. točko dnevnega reda pošljete že vnaprej in sicer najkasneje do četrtka, 02. junija 2011 po e-pošti bojan.mocnik@pro-bit.si . Tako se bomo na srečanje lahko vsi bolje pripravili in dnevni red obdelali bolj konstruktivno.

Prosimo, da vašo udeležbo prijavite s klikom na gumb PRIJAVE, tako bomo srečanje še lažje organizirali in pripravili dovolj gradiva za vse udeležence.

Prijava

* Podatki vaših stanovalcev in vaših zaposlenih, obračunski podatki, poslana in prejeta elektronska sporočila ter ostali podatki so namreč ključ poslovanja vsakega socialno- varstvenega zavoda ali podjetja.
V primeru izgube teh podatkov zaradi različnih vzrokov (človeški faktor, tehnična napaka, naravna nesreča,…) je takojšnje nadaljevanje delovnih procesov največkrat sila težko oz. celo nemogoče. Kvalitetno izdelavo varnostnih kopij pa nekako vedno povezujemo z visokimi stroški, kar pa ni vedno tako.