Novice

SVETUJEMO: Rezervirajte si termin za nastavitev UPN

četrtek, 19. maj 2011

Spoštovani uporabniki aplikacije Pro.3 Domovi starejših.

 

Imamo nekatere informacije iz papirnic in drugih dobaviteljev obrazcev, da se obrazec PP02 (t.i. posebna položnica) umika iz prodaje. Opažamo pa, da še nekateri zavodi vedno nimajo nastavljenih novih plačilnih nalogov.


Že večkrat smo vam omenili in zagotovo ste tudi sami seznanjeni, da bo novi plačilni nalog (Univerzalni Plačilni Nalog oz. UPN) do konca tega leta nadomestil vse vrste dosedanjih plačilnih nalogov.

 

V aplikaciji Pro.3 Domovi starejših je nastavitev UPN kot plačilnega naloga možna že nekaj mesecev. 
 

Veliko podrobnosti in pojasnil v zvezi z nastavitvijo UPN v aplikaciji Pro.3 Domovi starejših najdete v decembrski številki 'Dobro je vedeti').

 

Da bi se izognili morebitnim neprijetnim situacijam (če slučajno zmanjka dosedanjih položnic in jih ne bi bilo več za kupiti) vam priporočamo, da v kolikor še nimate nastavljenih UPN obrazcev, si počasi rezervirate termin našega serviserja, ki vas za to nastavitev mora obiskati (UPN je seveda brezplačen, plača se le storitev po porabljenem času, max. 2 uri- delo na oddaljen način bi pa po izkušnjah trajalo 3-5 ur).

 

Za rezervacijo termina kliknite tukaj in nas le obvestite, v katerem mesecu bi želeli rezervirati termin (termini v maju so že precej zasedeni). V izbiro in potrditev vam bomo poslali nekaj terminov, vi pa nam boste le potrdili najustreznejšega.