Novice

Uspešen seminar na temo Obračun

četrtek, 11. november 2010

V PRO-BITu nadaljujemo z izvajanjem serije brezplačnih usposabljanj in osveževalnih delavnic za uporabnike aplikacije PRO.3 Domovi starejših. Tako smo drugi seminar pripravili na temo 'Obračun oskrbe in zdravstva'.
V dopoldanskem in popoldanskem terminu se je seminarja udeležilo skupaj 34 uporabnikov aplikacije iz 19 različnih socialno-varstvenih zavodov.
Usposabljanja je tokrat izvedel Andrej Žolger, glavni programer aplikacije PRO.3 Domovi starejših. ''Opažamo, da so uporabniki tudi na področju obračunov precej napredovali in postali veliko bolj samostojni. Podali so tudi nekaj predlogov za izboljšave, ki jih bomo seveda uporabili in vgradili v naslednje verzije.'', je dejal tokratni predavatelj.

Udeleženci so bili v glavnem zadovoljni in pozdravljajo tovrstna srečanja, saj spoznajo ne samo enostavnejši in pravilen način dela z aplikacijo ampak tudi veliko naprednejših funkcionalnosti aplikacije.

Naslednje brezplačno usposabljanje načrtujemo že čez 3 mesece, tema bo Sociala. Vsem socialno-varstvenim zavodom bomo seveda pravočasno poslali vabila in podrobnosti.

Vsebina, ki je bila obdelana v okviru 2. brezplačnega seminarja
1. Uvod- novosti in dodelave v aplikaciji s področja obračunov.
2.Prikaz tipičnih krogotokov pri obračunih.
3.Pregled kontrolnih izpisov in razlaga določenih podatkov.
4.Najpogostejša vprašanja iz servisa na temo 'Obračuni oskrbe in zdravstva'.
5.Pregled konkretnih primerov.
6.Vprašanja in odgovori, diskusija o potrebnih izboljšavah s strani uporabnikov.