Novice

Izkoristite svetovalni dan po akcijski ceni

četrtek, 7. oktober 2010

Kot veste se v Sloveniji pripravlja uvedba univerzalnega plačilnega naloga (UPN), ki ga bodo lahko uporabljali tudi proračunski uporabniki. Za nastavitve aplikacije PRO.3 Domovi starejših in nastavitve tiskalnikov pri uvedbi UPN bo naš sodelavec moral priti do vas. Nastavitev UPN na daljavo namreč ni možna.

Priporočamo vam, da čas obiska Pro-bit svetovalca iz področja SZO izkoristite še za pomoč pri ostalih zadevah, ki vključujejo aplikacijo PRO.3 Domovi starejših. Da vam poenostavimo odločitev vam nudimo svetovalni dan ali polovico svetovalnega dne po akcijski ceni (prihranek 50 EUR ali 25 EUR).

Prosimo, da v primeru naročila ustrezno označite dodatna področja, kjer potrebujete pomoč:

Prijava

  1. V aplikaciji PRO.3 Domovi starejših vidimo, da obstaja še veliko funkcij, ki bi nam lahko olajšale delo. Ker jih ne poznamo dovolj, jih tudi ne uporabljamo.
  2. Pri nas je kar nekaj uporabnikov, ki bi potrebovali dodatna usposabljanja. Ključni uporabniki pa nimajo časa za prenašanje znanja na njih.
  3. Nekatere izpise bi radi prilagodili oziroma polepšali njihov izgled. Preko telefona serviserju težko razložimo kaj bi radi.
  4. Koristilo bi nam splošno svetovanje v zvezi z uporabo aplikacije, tudi kakšni nasveti za optimalnejšo uporabo ne bi škodili.
  5. Potrebovali bi še enega uporabnika Nadzornika. Vemo, da brez usposabljanja ne more dobiti teh pravic.
  6. Občasno je dobro, če se svetovalec iz PRO-BITa oglasi pri nas in nam osebno svetuje. Na skupinskih srečanjih je težje dobiti odgovor za konkretni primer.
  7. Od zadnjega srečanja s serviserjem se je nabralo kar nekaj specifičnih stvari, ki bi jih bilo potrebno pri nas prilagoditi.
  8. Razno_______________________________________________________

Prijava

V tej akcijski ponudbi vam nudimo še dodatnih 10% popusta na cene, ki vam pripadajo z vzdrževalno pogodbo, kar pomeni, da pri naročilu svetovalnega dne prihranite 50 EUR, pri polovici svetovalnega dne pa 25 EUR. Akcijske cene podaljšujemo za naročila do konca meseca novembra 2010.

Akcijski svetovalni dan lahko naročite kar preko spletnega obrazca s klikom na ikono naročilo, lahko pa nas tudi pokličete na 03/ 757-39-12 ali pa nam pošljite elektronsko pošto na ana.levart@pro-bit.si. Prosimo, da pohitite, saj akcija traja do konca meseca novembra 2010.

Prijava