Novice

Uspešna izvedba brezplačnega usposabljanja za uporabnike PRO.3 Domovi starejših

sreda, 8. september 2010

Dne 7. septembra 2010 smo v prostorih podjetja PRO-BIT izvedli prvo v nizu brezplačnih usposabljanj za uporabnike aplikacije PRO.3 Domovi starejših.

Tokrat smo skupaj z uporabniki iz različnih domov za starejše osvežili osnove dela v aplikaciji PRO.3 Domovi starejših, pogledali pa smo si tudi Windows operacijski sistem in MS aplikacije, ki jih (so)uporabljamo z našo aplikacijo.
To uvodno brezplačno usposabljanje je bilo namreč namenjeno prav uporabnikom začetnikom in tistim, ki jim delo z računalnikom ni najbolj pri srcu.

''Nič ne škodi, če osvežim tudi osnovna znanja v aplikaciji PRO.3 Domovi starejših. Na mojem usposabljanju pri nas je bilo že zaradi spremembe informacijskega sistema vse precej stresno in novo. Takrat res nisem uspela vsemu slediti. Zato mi je bilo zelo koristno, da sem danes ta znanja osvežila, moram pa priznati, da sem  kot nekajletna uporabnica aplikacije izvedela tudi veliko novega. To usposabljanje mi bo zagotovo olajšalo moje delo z računalnikom.'', je dejala ena izmed udeleženk.

Samo Srebernjak, tokratni izvajalec usposabljanja drugače pa sodelavec iz Podpore za PRO.3 Domovi starejših je povedal: ''Upam, da je bilo usposabljanje za udeležence koristno. Začrtano je bilo sicer veliko stvari in smo se Windowsov in naše aplikacije lotili na osnovnem nivoju, saj je uvodno usposabljanje bilo namenjeno prav takšnim uporabnikom. Smo pa sproti 'stopnjevali tempo' tako, da smo seveda obdelali tudi vprašanja, ki so jih udeleženci sproti zastavljali in vse skupaj pokazali na praktičnih primerih.''

Kot obljubljeno bomo z nizom brezplačnih usposabljanj nadaljevali tudi v prihodnje. Že v mesecu novembru pripravljamo usposabljanje na temo Obračun. Tudi takrat bodo uporabniki imeli priložnost osvežiti svoja znanja in seveda izvedeti tudi kaj novega.

Spremljajte novice na www.pro-bit.si ali na www.domovi.si , saj bodo tukaj tudi v prihodnje sproti objavljene novice in prijavnice za tovrstna brezplačna usposabljanja.