KDO SMO

V podjetju Pro-bit programska oprema d.o.o. imamo zastavljeno jasno vizijo na področju socialno- varstvenih zavodov, ki zajema tudi celovito ponudbo katera vključuje pet temeljnih področij: stanovalce, zaposlene, finance in storitve, dokumentacijo in analitiko.

Podjetje Pro-bit je na področju poslovne informatike že od samega začetka (od leta 1989) dejavno predvsem na področju izvedbe celovitih programskih rešitev, ki jih ponuja srednjim in velikim podjetjem v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini in Srbiji. Ob tem je Pro-bit že dalj časa aktiven na področju vertikalnih rešitev tudi za specifično dejavnost kot so domovi starejših. V podjetju se namreč že od samega začetka ukvarjamo s programsko opremo za domove upokojencev, ustanovitelj Vlado Gobec pa še preden je ustanovil podjetje, kar predstavlja 25 let izkušenj. Njegova vizija je vedno bila, da bi na tem področju postali številka 1, kar nam je danes tudi uspelo.

V vseh teh letih smo zamenjali že nekaj generacij programov in ekip, vmes doživeli vzpone in padce kvalitete in zadovoljstva uporabnikov. Vendar smo s vztrajnostjo prišli do tega, da imamo danes kombinacijo najpopolnejše programske opreme, nakopičenih dolgoletnih izkušenj in jasnih načrtov za prihodnost.

Zraven tega danes uporablja naš program Pro.3 domovi starejših več kot 51% vseh domov oz. socialno- varstvenih zavodov v Sloveniji. Skupaj s še preostalo našo programsko opremo pa smo prisotni v kar 58% vseh omenjenih zavodov.

PRO-BIT programska oprema d.o.o.
Podjetje: PRO-BIT programska oprema d.o.o.
Naslov: Stari trg 15, 3210 Slov. Konjice
Telefon: 03/ 757-39-00
Fax: 03/ 575-54-75
Internet: www.pro-bit.si
E-mail: info@pro-bit.si
DDV ID: SI99991306
Matična št.: 5413796000